28-01-2010

 

Ja så er vi nået et pænt stykke ind i det nye år.

Nytårs aften var vi oppe og spise på Orient express, bagefter var vi et smut inde og se dragshow, da vi kom tilbage til broen, blev vi slæbt med i byen endnu engang sammen med nogle spanioler som også lå i marinaen, hyggelig aften; men vi havde godt nok lidt ondt i hovederne næste dag.

 

Tiden i Puerto Rico er ellers gået med hyggelige små besøg af og hos bla.  Ulla, Jon og deres børn Andrea & Kristoffer fra Timeout, samt Rikke, Per og deres børn Johan & Rose fra syisabell, når de ikke lige havde gæster på besøg.

 

 De er også danske langturssejlere, der lige som os har valgt at holde vinter hernede på Canaria øerne.

Regner med at vi muligvis render ind i dem igen undervejs hjemad. Det håber jeg i hvert fald at vi gør,så vi kan nå at få lidt flere hyggelige timer sammen.

 

Det har jo virkeligt været dejlig at snakke med nogle danskere indimellem, selv om jeg er ved at kunne forstå en del sprog.

Det har også været rigtig hyggeligt med de små besøg af danske turister ( sejlere) som lige skulle ud og hilse på.

 

Tiden er også gået med solbadning, svømmeture og lidt gå ture rundt i bjergene.

 

Gry havde sine venner Kari & Arne boende i 3 uger i sin båd lige over for os, så dem fik vi hurtigt lært at kende og fik mange gode og sjove timer sammen med dem også, samt en rigtig hyggelig aften ude på Tauro hvor vi nød den gode musik.

Det var også med sorg vi modtog meddelelsen om at Peers biologiske mor Liss var død, vi er godt klar over hvilket tomrum det bliver, for Peers halvsøskende Vibeke & Jan, det føles stadig underligt at hun ikke er der mere, også selv om hun for os, var langt ude i periferien.

 

Midt i januar kom Lovise´s forældre Lilian & Olav  herned for at holde ferie i Lovise & Audun´s båd Sweet, de er lige som datteren og svigersønnen også bavaria ejere, så der var der oplagt til lidt bavaria snak og hygge.

Det var rigtig dejligt at mødes med dem igen, for dem lærte vi jo at kende, da de var hernede, da Lovise & Audun blev gift.

 

Da Peer kom hjem fra job lejede han en bil nogle dage, så vi også lige kunne nå at få udforsket vest- og nord siden af øen.

Vi blev lidt overrasket over at se hvor frodigt der var på især den nordlige side af øen, i forhold til hvor gold der er her på sydsiden.

 

Vi nød solen og en lækker fisk med salat på en restaurant der lå lige ud til havnen i Agaete.

Bagefter gik det til Las Palma et smut for at nå nogle ærinder som vi skulle have ordnet.